Nordbyveien 122 i Ås/Nordby terrasse


dji_0025_vinkel2

34 SOLGT AV 40!

Om prosjektet

Vari utvikling AS skal på Solberg bygge 40 leiligheter av varierende størrelser fordelt på tre hus. Tomten ligger sentralt, nær Ski sentrum. De fleste leilighetene vil bli vestvendte med gode solforhold. Husene bygges i 3 boligetasjer og parkeringskjeller. Alle husene får heis fra parkeringskjeller til alle leilighetsetasjer og opp til takterrasser (ikke hus c).  Det bygges 49 stk. parkeringsplasser inkludert to HC plasser (for mer info. Se punkt parkering).

Byggene er prosjektert og tilrettelagt tomten av Jansen Arkitekt AS og har fått et moderne uttrykk med flotte takhager på bygg 1 og 2. Hver enkelt leilighet vil ha en egen liten balkong. Det vil bli mulig å kjøpe en egen privat takhage som tilvalg.

Nordby terrasse blir organisert som selveierleiligheter i et sameie hvor en sammen vil drifte fellesfunksjoner. Vi i Vari utvikling AS vil tilrettelegge for møter og gjøre oppstarten for dette enklest mulig for beboerne av Nordby terrasse.

Vi gleder oss til byggestart og skal gjøre vårt beste for at Nordby terrasse blir et godt sted å bo.

Med vennlig hilsen oss i Vari Utvikling AS.

Nærmiljø

Nordby Terrasse ligger i Nordbyveien 122, på Solberg i Ås kommune. Det skal bygges 40 boliger fordelt på 3 hus med felles parkeringskjeller under alle husene. Husene ligger vestvendt i etablert bomiljø med gode solforhold og nær kommunegrensen til Ski. Det vil være naturlig for beboerne å bruke Ski Sentrum med sine handel- og kulturtilbud.

Det er gang og sykkelvei helt til Ski stasjon og med sykkel vil man bruke ca. 10 minutter. Boligene ligger med kort vei til både Solbergtunet barnehage og Solberg skole. Skolen og barnehagen ligger kun ca. Fem minutters gangavstand unna. Sammen med nærhet til skoler, har Ås også gode idrettstilbud som blant annet i Norbyhallen som ligger ca. 6 minutter unna med bil. Hallen har flere baner med blant annet håndballbane, Basket, volleyball m.m.

miljobildeb-paint

Ski kommune er regionsentrum i Follo. Totalt bor det ca. 135.000 mennesker i Follo. Dette gjør at tilbudene er mange og varierte. I Ski sentrum finner man flere offentlige kontorer, Ski Storsenter og en rekke butikker og servicetilbud. Dette gjør Ski til et attraktivt handelsområde som trekker til seg kunder fra Østfold og Oslo. Kinosenter og en rekke restauranter og kafeer er også med på å skape et flott miljø.

Jernbaneverket er i gang med bygging av Follobanen som, når den står ferdig, vil gi en reisetid med tog fra Ski til Oslo på 11 minutter. Dette har allerede påvirket boligprisene som har økt kraftig. Det er ventet at denne utviklingen vil fortsette.

INNFLYTTING

Bygging igangsettes når alle forutsetninger er tilfredsstilt. Byggetid er ca. 10 – 16 måneder.

Overtagelsesmåned vil bli varslet kjøper senest 4 måneder før overtagelse. Endelig overtagelsesdato varsles senest 1 måned før ferdigstillelse. Vari utvikling ønsker innflytting andre halvår 2017. Dette avhenger at alle forutsetningene er tilfredsstilt, se for øvrig punktet selgers forbehold.


Reservasjonsskjema finner du  HER!
Kjøpsavtale finner du HER!

Vedlegg finner du HER!

Har du spørsmål eller ønsker prospekt?                             TRYKK HER!

For å se finn annonsen TRYKK HER!

Se hvor prosjektet ligger TRYKK HER!

Flere bilder

Nordbyveien 122

En av de mange gode kjøkkenløsningene
En av de mange gode kjøkkenløsningene
Hyggelig uteområde mellom byggene
Hyggelig uteområde mellom byggene
Uteområde
Uteområde
En av de mange praktiske løsningene på leilighetene
En av de mange praktiske løsningene på leilighetene
Lyse og trivelige leiligheter med egen terrasse
Lyse og trivelige leiligheter med egen terrasse
Gode løsninger med god plass til spisestuebord i flere av leilighetene
Gode løsninger med god plass til spisestuebord i flere av leilighetene
Koselig felles takterrasse med fint utsyn
Koselig felles takterrasse med fint utsyn
Pen fasade med teglstein
Pen fasade med teglstein
Flislagt bad
Flislagt bad