Grorudveien 12


Nå til salgs!

VISNING Torsdag 21.09.17, klokken 17:00 – 18:00 OG Søndag 24.09.17, klokken 12:00 – 13:30


Vari Utvikling har nå for salg to moderne eneboliger med gode kvaliteter på Grorud / Oslo.

Boligene leveres med carport og muligheter for flott takterrasse. Boligene er bygget med praktikantleilighet i underetasje.

Store vindusflater i stue/kjøkken gir boligene et lyst og romslig preg. Eiendommen har pent opparbeidet tomt med varmekabler i oppkjørsel.

Boligene er familievennlige med tre bad, fire soverom og to kjøkken.

 

Fordeler ved å kjøpe ny bolig:
– Alt er nytt
– Energieffektivt – lave oppvarmingskostnader
– 1 års befaring av boligen
– 5 års reklamasjonsrett

Ta kontakt med iHUS eiendomsmegler v/ Per Ander Linstad for mer informasjon!

Per Anders Linstad: tlf: 916 51 780 epost: pal@ihus.no

Beliggenhet

Eneboligene er oppført i et sentralt område på Grorud. Grorud er et meget barnevennlig område som passer perfekt for familier. Boligene har hele 16 barnehager innenfor 1 km rekkevidde (iht. Oslo kommunes hjemmeside).  Grorud skole som har barn fra 1. – 7. trinn ligger med en gang avstand på ca. 4 minutter. Skolen har ca. 380 elever i dag. Groruddalen skole ligger med knappe 10 minutters gange unna. Groruddalen er en ungdomsskole som har ca. 350 elever i dag. Det er flere fritidstilbud i nærområdet som f.eks. Nordtvedt bad, Groruddalen gymsal, Kalbakken treningshall og Grorud idrettspark. Idrettsparken har tre 11-er fotballbaner (grus, gress og kunstgress). Groruddalen gymsal tilbyr innebandy og volleyball. Det er ca. 4 minutters gangavstand til nærmeste bussholdeplass som har avgang til Oslo sentrum (på morgenen iht. ruter.no) ca. hvert 10. minutt. Ellers tar det ca. 10 minutter å gå ned til jernbanestasjonen.

Bilder